Home / Actual / “Vă rog ‘io’ frumos!”-Trupa CALEnDAR a lansat un imn dedicat protestelor anti-OUG 13

“Vă rog ‘io’ frumos!”-Trupa CALEnDAR a lansat un imn dedicat protestelor anti-OUG 13

Trupa CALEnDAR a lansat o melodie-protest la adresa TUTUROR PARTIDELOR POLITICE care de 27 de ani aleg, așa cum spun autorii, să își bată joc de români.

Aceasta melodie este, totodată, un umil semn de mulțumire adresat celor peste 600.000 de români care au ales să protesteze în ianuarie – februarie 2017 împotriva acestor bătăi de joc!

SOAREnDAR tuturor românilor și vă rugăm noi frumos să ieșiți la vot! Votul în proporție mare măcar îi sperie și îi obligă până găsim politicieni competenți și responsabili! Doamne-ajută!

Trupa CALEnDAR – Vă rog „io” frumos!

Acest videoclip este un protest la adresa TUTUROR PARTIDELOR POLITICE care de 27 de ani aleg să își bată joc de români și totodată, un umil semn de mulțumire celor peste 600.000 de români care au ales să protesteze în ianuarie – februarie 2017 împotriva acestor bătăi de joc! SOAREnDAR tuturor românilor și vă rugăm noi frumos să ieșiți la vot! Votul în proporție mare măcar îi sperie și îi obligă până găsim politicieni competenți și responsabili! Doamne-ajută!

Posted by CALEnDAR on 3 Martie 2017

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply