Home / Actual / V-am spus din aprilie 2018 că urmărim subiectul! Deocamdată, Săcele lipsește din lista localităților ce accesează programul WiFi4EU

V-am spus din aprilie 2018 că urmărim subiectul! Deocamdată, Săcele lipsește din lista localităților ce accesează programul WiFi4EU

Comisia Europeană (CE) a anunţat lista localităţilor câştigătoare ale primului apel de proiecte din programul WiFi4EU, prin care 224 de localităţi din România vor primi bonuri valorice de 15.000 de euro fiecare pentru instalarea de puncte de acces public şi gratuit la internet wireless.

Din județul Brașov au primit vouchere următoarele localități: orașul Ghimbav, municipiul Braşov, Mândra, Şinca Nouă, Vama Buzăului și Drăguș.

Procedura a fost una simplă: primăriile trebuind să completeze un formular, iar Comisia Europeană le-a oferit un voucher în valoare de 15.000 de euro, bani cu care cumpără echipamentul necesar pentru instalarea Internetului wireless.

În parcurile din oraș, în zonele de picnic sau în cele administrativă, acest internet se putea instala și folosi gratuit.

Uniunea Europeană a alocat 120 milioane euro pentru acest proiect, iar primăriile vor putea obţine bani pentru instalarea unor puncte de acces public şi gratuit la Internet wireless în parcuri, spitale, muzee, pieţe şi biblioteci.

Poate în etapa următoare!

Lege şi dreptate … doar pentru unii! După ce a pornit “un război” cu construcţiile ilegale, Virgil Popa şi-a adus aminte că şi el a construit fără autorizaţie de construcţie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia