Home / Actual / Lege şi dreptate … doar pentru unii! După ce a pornit “un război” cu construcţiile ilegale, Virgil Popa şi-a adus aminte că şi el a construit fără autorizaţie de construcţie

Lege şi dreptate … doar pentru unii! După ce a pornit “un război” cu construcţiile ilegale, Virgil Popa şi-a adus aminte că şi el a construit fără autorizaţie de construcţie

Dacă mai era nevoie de vreo dovadă pentru a vă convinge de lipsa de moralitate a comportamentului administrativ al primarului Virgil Popa vă mai oferim astăzi una! 

După ce a declarat în presă şi în şedinţele de Consiliu Local că a pornit un război cu “construcţiile fără autorizaţie din Săcele”, primarul Virgil Popa şi-a adus aminte ca şi el a construit acasă fără autorizaţie şi a încercat să intre în legalitate rapid, fără prea mult zgomot, conform Brasov TV.

Conform spuselor sale, într-o filmare a Brasov TV chiar a şi reuşit! 

Dacă altor săceleni le-a trimis rapid prin intermediul aparatului de specialitate ba somaţii de demolare, ba amenzi maxime pentru construcţii fără autorizatie, rămâne de văzut care a fost pedeapsa pe care Virgil Popa şi-a dat-o singur pentru că nu a respectat legea.

Apreciem sincer bunul gust al construcţiilor de pe strada Cerbului ale lui Virgil Popa, casa este frumoasă, gardul este modern şi totul arată bine, nu apreciem însă ipocrizia şi duplicitatea actului administrativ al acestuia.

Comisie pornită în august să verifice pe teren ilegalităţile, încercare de rezolvare în septembrie pentru Virgil Popa. 

Chiar prin ordinul de primar al lui Virgil Popa s-a înfiinţat la inceputul lunii august 2018 o Comisie de lucru specializată privind verificarea scriptică şi faptică a realizării în condiţii de legalitate a construcţiilor de orice gen de pe raza Municipiului Săcele.

Supriză, însă! În septembrie 2018, pe site-ul primăriei municipiului Săcele apare o cerere a lui Virgil Popa prin care se urmăreşte “obţinerea autorizaţiei de construire pentru intrarea în legalitate a lucrărilor de înlocuire împrejmuire”, pentru locuinţa personală din strada Cerbului.

Dar întreaga situaţie întregeşte un tablou trist, al unui primar ce foloseste instrumente legale pentru a-şi purta războaie şi vendete politice, uitând că şi el s-a aflat în ipostaze identice cu cele pe care le acuză la alţii.

Materialul video mai jos:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia