Home / Actual / Un tânăr și tatăl său s-au agresat fizic reciproc la Săcele. Totul a pornit de la concubina fiului…

Un tânăr și tatăl său s-au agresat fizic reciproc la Săcele. Totul a pornit de la concubina fiului…

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de ,,violența în familie”.

Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, în data de 10 iunie 2023, în jurul orelor 18.00, un tânăr și tatăl său s-ar fi agresat fizic reciproc, în timp ce se aflau la locuința comună, din municipiul Săcele.

Incidentul a culminat în momentul în care tânărul l-ar fi agresat superficial pe tatăl său cu un cuțit pe care îl avea asupra sa.

Conflictul s-ar fi declanșat când tânărul ar fi venit la domiciliu însoțit de concubina sa, față de care îi era interzis să se apropie, conform unei ordonanțe emise de procuror, prin care instituia măsura controlului judiciar față de acesta, aspect care a generat nemulțumirea tatălui său.

Astfel, în conformitate cu prevederile legale și avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis două ordine de protecție provizorie pentru o perioadă de 5 zile, fiind dispusă măsura ca aceștia să nu se apropie unul față de celălalt la o distanță mai mică de 100 de m.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia