Home / Actual / Un tânăr din Săcele a ieșit la plimbare seara cu mașina, dar a uitat că nu are permis. I-au reamintit polițiștii!
foto cu caracter informativ

Un tânăr din Săcele a ieșit la plimbare seara cu mașina, dar a uitat că nu are permis. I-au reamintit polițiștii!

La data de 20 iunie 2021, în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției Munipiului Săcele au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 19 ani, care conducea un autovehicul pe strada Amurgului din municipiul Săcele, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(VIDEO) Virgil Popa se transformă în regele lucrărilor publice de proastă calitate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia