Home / Actual / (multi-VIDEO) Virgil Popa se transformă în regele lucrărilor publice de proastă calitate (partea a II-a)

(multi-VIDEO) Virgil Popa se transformă în regele lucrărilor publice de proastă calitate (partea a II-a)

În fiecare zi, săcelenii asistă la moartea mitului inginerului gospodar ridicat în slăvi în emisiuni TV la posturile locale de televiziune. Pe bani publici bineînțeles, căci doar nu credeți că inginerul edil șef are așa mare priză lapublic sau rating! Are in schimb banii săcelenilor pe mână și îi folosește pentru a-și asigura notorietate. Unii ar spune că o cumpără, dar noi suntem galanți și nu facem asemenea afirmații oricât de corecte ar părea ele.

Multi-VIDEO cu ”boala pietrișului” de la Săcele sau ceea ce pesedistul Virgil Popa numește modernizare a infrastructurii.

Pietriș mult, bolovani, rigole înfundate, canale ieșite, drumuri impracticabile și pe jos și pe 4 roți … o irosire de resurse pe care doar materialele video de mai jos o pot explica mai bine ca oricine.

Dar pe care, din păcate, majoritatea săcelenilor o simt pe propria piele, sănătate și portofel!

(VIDEO) Virgil Popa se transformă în regele lucrărilor publice de proastă calitate

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia