Home / Actual / Un șofer băut a provocat pe strada Câmpului din Săcele un eveniment rutier, soldat cu cu pagube materiale
foto cu caracter informativ

Un șofer băut a provocat pe strada Câmpului din Săcele un eveniment rutier, soldat cu cu pagube materiale

La data de 26 februarie 2021, în jurul orei 19.15, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, fiind implicat numai un autovehicul, pe strada Câmpului din municipiul Săcele.

Polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat, în vârstă de 60 ani, iar la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,16 mg/l alcool pur.

Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Bataia de joc continuă! Punctul de vedere al USR-PLUS referitor la împrumutul votat în ianuarie a fost pus pe masa consilierilor în … februarie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia