Home / Actual / Un săcelean s-a urcat la volan cu un permis de conducere ce s-a dovedit a fi un fals. Acum este cercetat penal.

Un săcelean s-a urcat la volan cu un permis de conducere ce s-a dovedit a fi un fals. Acum este cercetat penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce aceştia au oprit în trafic un conducător auto care le-a prezentat un permis de conducere, cu privire la care există suspiciunea că ar fi fals. 

Astfel, în cadrul unei acţiuni ce s-a desfăşurat pe raza municipiului Săcele, poliţiştii au solicitat conducătorului auto oprit să le înmâneze documentele pentru control, context în care, în timpul verificării legalităţii acestora, au observat că permisul de conducere prezentat, emis de statul bulgar, nu avea elementele de securitate conforme cu cele ale emitentului.  

De asemenea, poliţiştii săceleni au procedat la interogarea bazelor de date aparţinând Poliţiei Române, de unde a rezultat că bărbatul oprit în trafic, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Săcele, nu este posesor de permis de conducere.

În continuare, faţă de cele constatate, se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis deconducere, fals material în înscrisuri oficiale, infracţiuni de fals comise comise în legătură cu autoritatea unui stat şi uzul de fals”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de Pe lângă Judecătoria Braşov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia