Home / Actual / Un săcelean s-a ales cu dosar penal dupa ce a „încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție”

Un săcelean s-a ales cu dosar penal dupa ce a „încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție”

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”.

În fapt, la data de 10 martie 2022, în jurul orei 00.15, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că soțul său i-ar adresa amenințări cu acte de violență.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul s-ar fi deplasat în scara imobilulului unde domiciliază soția sa și i-ar fi adresat acesteia amenințări cu acte de violență. 

Asta deși pe numele său Judecătoria Brașov a emis ordin de protecție, acesta având obligația de a respecta o serie de interdicții, încălcând totodată măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Primăria Săcele angajeaza politisti locali

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia