Home / Actual / László Tóth, consulul general al Ungariei a vizitat Săcelele săptămâna trecută

László Tóth, consulul general al Ungariei a vizitat Săcelele săptămâna trecută

László Tóth, consulul general al Ungariei de la Miercurea Ciuc a vizitat Săcelele la invitația lui Tamás Toró, președintele UDMR, organizatia municipală Brașov.

Consulul general nu a fost singur în vizita sa, ci a fost însoțit de consulul László Percze.

În Săcele, consilierii locali Sandor Toth și András Jónás au condus delegația consulară la secția maghiară a Liceului Teoretic ”George Moroianu”, unde oaspeții s-au întreținut cu dir. adj. Kinga Gábor.

Ulterior, a fost vizitată Școala Gimnazială ”Zajzoni Rab István”, unde s-au întâlnit cu doamna director Enikő Olöh.

De aici s-a mers la Casa Ceangăilor din Doina, unde gazde au fost președintele asociației Zsuzsánna Hlavathy și Emese Sipos, președintele HMIK.

In Săcele au fost prezenți și Ambrus Izabella, subprefectul județului Brașov și Tamás Toró, președintele UDMR Brașov. 

Consulul general László Tóth a subliniat că guvernul maghiar acordă o atenție deosebită ceangăilor, a confirmat că aceștia pot conta oricând pe susținerea guvernului maghiar și a încurajat pe toată lumea să participe la alegerile din 3 aprilie.

ELECTROPRECIZIA angajează: Operator Producție, Manipulant Marfă, Montator Subansamble, Controlor Calitate și Agent de Securitate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia