Home / Actual / Un săcelean în vârstă de 45 de ani a fost reținut de polițiștii, după ce ar fi comis o tâlhărie

Un săcelean în vârstă de 45 de ani a fost reținut de polițiștii, după ce ar fi comis o tâlhărie

Un săcelean în vârstă de 45 de ani a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov, după ce ar fi comis o tâlhărie, amenințând doi oameni cu cuțitul, azi-noapte, într-un magazin din municipiul Brașov.

În fapt, în jurul orei 00.30, el ar fi pătruns în magazin, în timpul programului de funcționare, și ar fi sustras mai multe bunuri (n.r. neprecizate de polițiști), trecând cu acestea de linia caselor de marcat, fără să achite contravaloarea lor.

„În momentul în care a fost interceptat de agentul de pază al magazinului, pentru a-și asigura scăparea, a scos un cuțit cu care i-a amenințat, atât pe agentul de pază, cât și pe casierul societății, după care a fugit”, ne-a explicat reprezentantul Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Cazul le-a fost sesizat imediat polițiștilor de la Secția nr. 5, care au reușit să-l depisteze pe suspect în apropierea locului faptei, asupra lui fiind găsite produsele furate.

„Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «tâlhărie calificată» în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a explicat reprezentantul IJP Brașov.

sursa mytex.ro si IPJ Brasov

Cifrele care demonstrează că PSD-ul a umplut România de infractori!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia