Home / Actual / Suspiciune de fals! Bărbat din Săcele prins de Poliţia Rutieră cu un permis de conducere emis de autoritățile suedeze ce ar putea fi fals

Suspiciune de fals! Bărbat din Săcele prins de Poliţia Rutieră cu un permis de conducere emis de autoritățile suedeze ce ar putea fi fals

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, un bărbat în vârstă de 48 ani, din mun. Săcele care a condus un autoturism pe V.O. 1K la km. 12+200m.

Conducătorului auto i-au fost solicitate, pentru control, documentele personale, ocazie cu care acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile suedeze.

În urma examinării documentului de conducere, polițiștii au constatat faptul că elementele de siguranță ale acestuia nu corespund cu cele ale permiselor emise de către autoritățile din statul respectiv, existând  suspiciunea că ar fi falsificat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”fals material în înscrisuri oficiale” și ”uz de fals”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Un săcelean în vârstă de 45 de ani a fost reținut de polițiștii, după ce ar fi comis o tâlhărie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia