Home / Actual / Un oras Sacele al faptelor, nu doar al vorbelor

Un oras Sacele al faptelor, nu doar al vorbelor

Dragi prieteni, peste exact 3 săptămâni echipa noastră vă invită să participaţi la o nouă seară de teatru la Săcele, un proiect independent al unei echipe tinere, ce-şi propune să demonstreze că se poate. Se poate să organizezi un eveniment cultural deosebit şi în Săcele, chiar dacă trebuie să ştiţi ca eforturile sunt pe măsură.

Vă aşteptăm deci, pe 25 aprilie, la ora 19:00 la o comedie jucată de invitaţii noştri de la Teatrul Andrei Mureşanu din Sf. Gheorghe, o comedie ce are ca temă piesele lui William Shakespeare.

Pentru mai multe informatii despre piesa, CLICK AICI! 

sterpuDar vă rugăm, în final, să nu uitaţi că fără prezenţa dvs. la aceste activităţi culturale şi sportive, oraşul nostru nu are nici o şansă să iasă din vidul de evenimente de calitate în care se află.

Şi pentru că sunt mulţi dintre cititorii noştri ce au afirmat că astfel de evenimente sunt necesare, este timpul să dovedim împreună că Săcelele este un oraş al faptelor, nu doar al vorbelor.

Ciprian Sterpu, Saceleanul.ro

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

4 comments

  1. avem locuri de munca, avem sosele , avem spital , asta ne lipsea, cultura…

  2. Aveti dreptate: lipsesc multe … Haideti incepand de maine sa nu mai fie nimic organizat de nimeni in oras pana nu vom avea TOTI canalizare, locuri de munca si drumuri de calitate. Inchidem tot pana cand astia din primarie vor reusi sa indeplineasca conditiile de mai sus. Inchidem asociatii sportive, asociatii culturale, sali de sport, teatre, scolile de dans modern, echipa de fotbal. Oprim tot. De acord ?

  3. Sa stiti domnule ca, din fericire, mai sunt si oameni care isi domolesc setea de cultura prin teatru, nu doar prin bere la pet, oameni care isi mai hranesc sufletul prin concerte de muzica simfonica, nu doar prin manele, si oameni care se relaxeaza prin participarea la manifestari culturale, nu doar parlind mici si cefe.

  4. va inselati daca credeti ca in sacele sunt doar bautori de bere la pet, manelisti si inculti,
    domnule

Leave a Reply