Home / Actual / Un om de afaceri săcelean vrea să construiască un service auto

Un om de afaceri săcelean vrea să construiască un service auto

Primaria Săcele anunță că s-a depus spre analiză Planul Urbanistic Zonal (PUZ) ce stabilește reglementari urbanistice pentru un teren în suprafață de 10.000 mp, în vederea dezvoltarii unei zone de mică industrie, depozite, comerț și prestări servicii.

Beneficiarii, omul de afaceri Liviu Baciu și doamna Anca Baciu, doresc aici construirea a trei hale metalice pentru prestări servicii service auto.

Deasemenea în cadrul incintei se vor realiza căi de circulație interioare, parcări auto și amenajarea unor zone verzi și plantate.

Zona care face obiectul este amplasată în partea de nord-vest a teritoriului administrativ al municipiului Săcele, pe partea dreaptă a drumului județean DJ 103A Brașov-Tărlungeni.

Până la data de 9 martie 2020 cei interesați pot depune în scris recomandări, sugestii și opinii privind PUZ-ul mai sus menționat la sediul Primăriei Municipiului Săcele, situat in P-ța Libertății nr.17 – Compartimentul Urbanism sau pe adresa de e-mail [email protected]

Persoana resposabilă pentru relația cu societatea civilă – d-na Alina Vănășilă.

Pelerinaj în Republica Moldova organizat de Parohia Ortodoxă Satulung

Circulație restricționată pe o stradă din Săcele. Aici se lucrează la rețeaua de apă și canalizare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia