Home / Actual / Un nou caz de violență conjugală la Săcele. Totul pe fondul consumului de alcool

Un nou caz de violență conjugală la Săcele. Totul pe fondul consumului de alcool

La data de 6 decembrie 2021, în jurul orei 15.20, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 66 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fostul său soț.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 70 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe fosta sa soție, ulterior, ar fi amenințat-o cu acte de violențe pe aceasta.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Banii trec pe lângă Săcele și ajung la alții! Alte 15 milioane de lei (bani nerambursabili) ratate de Popa Virgil!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia