Home / Actual / Un cunoscut internațional român preia conducerea tehnică la FC Precizia Săcele
sursa foto FB Rossoneri Saceleni

Un cunoscut internațional român preia conducerea tehnică la FC Precizia Săcele

Antrenor cu licență PRO obținută în Ucraina, Tibi Ghioane a fost atras de proiectul sportiv de la Săcele.

Fostul jucător de la Dinamo Kiev va antrena Precizia Săcele în campionatul viitor.

Deși ultima experiență de antrenor a acestuia a fost în Liga a V-a la ACS Prejmer, mutarea pare inspirată deoarece Tiberiu Ghioane este un fost internațional de la care tinerii fotbaliști săceleni au ce învăța.

„Am acceptat să vin la Săcele în speranța că vom putea construi o echipă frumoasă. Am început antrenamente, dar din cauza acestor probleme legate de coronavirus nu știm când vom începe campionatul”, a declarat Tibi Ghioane, pentru Monitorul Expres.

Alături de acesta, pe banca tehnică de la Săcele va sta și Ioan Coman, cel ce va avea dublu rol în club, atât de secund al lui Tibi Ghioane, cât și jucător de camp.

Coman (39 de ani) a mai jucat la Precizia Săcele, fiind o adevărata mașina de goluri în Liga a IV-a chiar dacă se află la final de carieră.

Conform noului staf tehnic în acest sezon obiectivul este formarea unei echipe competitive, iar pentru sezonul viitor atacarea promovării în Liga a III-a.

Și la Săcele! Unitățile de învățământ unde sunt gazduite secții de votare au cursurile clasice suspendate între 25 – 29 septembrie

Premierea filmului ,,Povestea porților mocănești”, miercuri, 30 septembrie 2020, începând cu ora 12:00

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia