Home / Actual / Un conducător auto din Săcele, singura victimă a unui accident produs tot de el

Un conducător auto din Săcele, singura victimă a unui accident produs tot de el

La data de 27 noiembrie 2021, în jurul orei 21.25, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe raza municipiului Săcele din județul Brașov.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 ani, care conducea un autovehicul pe raza municipiului Săcele, județul Brașov, a lovit un alt autovehicul parcat, ulterior, în urma impactului a ricoșat într-un gard.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, respectiv conducătorul auto, care a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,76 mg/l alcool pur.

Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “vătămare corporală din culpă” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dezinteres șocant! Familia ce a trecut prin drama incendiului din Ștefan Cel Mare, lăsată singură de Primăria Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia