Home / Actual / Un câine, din rasa ciobănesc de Bucovina, a fost furat de câțiva tineri din Săcele. Politia l-a recuperat de pe strada Gârciniului

Un câine, din rasa ciobănesc de Bucovina, a fost furat de câțiva tineri din Săcele. Politia l-a recuperat de pe strada Gârciniului

Doi tineri de 21 și 23 de ani sunt acuzați de „furt calificat” după ce au sustras un câine de rasă dintr-o curte din Săcele, județul Brașov.

Astfel, la data de 28 octombrie, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată de o tânără, cu privire la faptul că, din curtea casei sale, i-a fost sustras un câine, din rasa ciobănesc de Bucovina.

După ce au efectuat cercetări, polițiștii au identificat animalul sustras, acesta fiind în curtea unui imobil, situat pe strada Gârcinului, din municipiul Săcele.

Tot aici polițiștii au identificat și un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din aceeași localitate, care a confirmat că el este cel care a luat câinele.

Astfel, față de tot probatoriul administrat până în prezent, a fost dispusă măsura reținerii tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectorarului de Poliție Județean (IPJ) Brașov.

De asemenea, în urma activităților desfășurate de polițiști, a mai fost identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care ar fi participat și el la furtul câinelui.

Pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, față de cele două persoane bănuite a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, au anunțat anchetatorii.

În acest caz, cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Săcele, sub coordoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Ciprian Sterpu, vicepreședinte Consiliul Județean Brașov: Echipamente medicale performante vor întregi dotările Maternităţii Braşov – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia