Home / Actual / Un bărbat și o femeie căutați de autoritățile germane au fost reținuți la Săcele

Un bărbat și o femeie căutați de autoritățile germane au fost reținuți la Săcele

La data de 5 iulie, în contextul unei acțiuni pe linia identificării și reținerii persoanelor urmărite, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat pe raza municipiului Săcele, un bărbat în vârstă de 34 de ani și o femeie de 32 ani, pe numele cărora Curtea de Apel Brașov a emis la data de 5 iulie, mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, în vederea extrădării.

Autoritățile judiciare din Germania au emis pe numele acestora mandate europene de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă de extorcare sub formă de furt calificat, vătămare corporală gravă, din Codul Penal German”.

Persoanele menționate au fost reținute de polițiști și introduse în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov urmând ca polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale să îndeplinească formalitățile de predarea a acestora către autoritățile germane.

Patru bărbați din Săcele prinşi la furat de lemn de foc. Ce cantitate au sustras?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply