Home / Actual / Un bărbat se plimba pe Subobrej cu mașina, dar a ”uitat” că nu are permis

Un bărbat se plimba pe Subobrej cu mașina, dar a ”uitat” că nu are permis

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 08 noiembrie 2022, în jurul orei 08.25, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 44 ani, care conducea un autovehicul pe strada Subobrej din municipiul Săcele, județul Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Unde pleacă banii? Strategie pentru săraci, investiții pentru alții. Proiectele GAL pentru Gârcini nu sunt implementate toate în Gârcini – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia