Home / Actual / Un bărbat prins la volan în Săcele după ce consumase băuturi alcoolice s-a ales cu dosar penal

Un bărbat prins la volan în Săcele după ce consumase băuturi alcoolice s-a ales cu dosar penal

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 26 februarie 2022, în jurul orei 17.15, în cadrul unei acțiuni pe linie rutieră, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în  vârstă de 35 ani, care conducea un autovehicul pe raza municipiului Săcele, județul Brașov.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,70 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Restaurant Old Europe Inn din Săcele – Meniul pentru săptămâna 28 februarie – 4 martie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia