Home / Actual / Dezastru la Brădet! Un incendiu a mistuit Centrul de Reabilitare Şcolară.

Dezastru la Brădet! Un incendiu a mistuit Centrul de Reabilitare Şcolară.

11.48 Focul a cuprins acoperişul cabanei în care locuiesc fetele de la Centrul de Reabilitare Şcolară de la Brădet. Cele 24 de fete cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani au fost evacutate din clădire şi sunt acum în siguranţă.

„Incendiul a izbucnit la acoperişul cabanei de fete din cadrul Centrului de Reabilitare Şcolară de la Brădet. Este un centru pentru copiii de dizabilităţi, aflat în subordinea DGASPC. Toate fetele au fost evacuate din clădire şi sunt acum în afara oricărui pericol. Pompierii au fost solicitaţi şi intervin la faţa locului. Nu se ştie de la ce a pornit incendiul, urmează să se facă o anchetă în acest sens“, ne-a declarat Lidia Mailat, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Braşov.

11.25 Incendiul are loc în zonele unde sunt copiii. 17 persoane, cu vârste cuprinse între 5 şi 20 de ani au fost evacuate.

Pompierii intervin cu patru autospeciale dotate cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea incendiului.

11.18 Pompierii militari au fost alertaţi să intervină la un incendiu care a izbucnit la Centrul pentru copii cu dizabilităţi din Săcele.

Conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, flăcările au izbucnit la centrul de la Brădet, de pe strada Barajului nr.84.

Se pare că incendiul este doar la clădirea de birouri, la acoperiș și la mansardă.

sursa: newsbv.ro

Școlile din Brașov se redeschid joi 12 ianuarie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply