Home / Actual / Ultimele vesti despre tiroliana de la 7 Scări

Ultimele vesti despre tiroliana de la 7 Scări

cristi popaRegia Locală a Pădurilor Săcele a intrat pe ultimii metri cu instalarea şi testarea tirolianei de la Canionul 7 Scări. Consilierul local Cristian Popa (foto dreapta) a vorbit despre ultimele pregătiri în vederea deschiderii oficiale, în acest moment totul fiind instalat şi pregătit pentru turiştii interesaţi de senzaţii tari, realizându-se testele de siguranţă şi procedura de urgenţă în caz de necesitate.

Tiroliana 7 Scări va avea 2174 metri lungime, fiind formată din 21 de tronsoane continue ce formează lungimea totală a traseului. Viteza pe anumite tronsoane ale tirolianei va ajunge chiar şi la 60-70 km pe oră, înălţimea traseului fiind şi de peste 25 de metri.

Doritorii trebuie să ştie însă, că există şi câteva condiţii pentru a putea folosi tiroliana. În primul rând tariful va fi de 50 de lei pentru o tură, persoanele interesate trebuie să aibă minim 1,50 metri înălţime şi o greutate între 45 şi 95 de kg.

Pentru copii s-au instalat la 7 Scări, 2 tiroliene în tandem ce vor costa tot 50 de lei, dar pentru 30 de minute de distracţie continuă!

Deschiderea oficială pentru turişti va fi sâmbătă, 27 septembrie!

Vom reveni cu detalii!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply