Home / Actual / Tupeu administrativ la Săcele! Să ți se ceară să explici cum ai cheltuit bugetul local și să răspunzi că nu este de interes public

Tupeu administrativ la Săcele! Să ți se ceară să explici cum ai cheltuit bugetul local și să răspunzi că nu este de interes public

O asociație civică din Săcele trage un semnal de alarmă referitor la abuzurile săvârșite în municipul nostru de administrația condusă de primarul Virgil Popa (PSD).

Astfel, A-fi (Asociatia Femeile se Implică) a solicitat Primăriei Săcele o serie de informații referitoare la investițiile făcute pe bani mulți asupra unor artere din municipiu.

Este vorba de străzile Oituz și Nicolae Colceag, unde intervențiile au fost finalizate, precum și Tărlungului și Lungă unde aceste lucrări sunt nefinalizate.

În total, pentru aceste 4 (patru) străzi Primăria Municipiului Săcele a folosit peste 2.6806.000 lei din bugetul local.

Tot în aceeași adresă din 1 octombrie, asociația solicită și un punct de vedere referitor la CUM alege municipalitatea străzile ce urmează să fie reabilitate sau modernizate, care sunt criteriile ce stau la baza acestor decizii de intervenție asupra lor.

Stupoare, însă! Primăria Municipiului Săcele refuză să răspundă și spune că   aceste informații prezentate mai sus și solicitate NU sunt de interes public.

Administratia PSD de la Săcele consideră că modul prin care alege să cheltuiască banul public NU este de interesul și de nasul celor ce produc prin munca lor și direct prin taxele plătite acest ban public.

Singurul răspuns vag oferit este cel referitor la modalitatea în care se aleg străzile ce intră în proces de modernizare, “fiind selectate cu prioritate cele ce dețin rețele edilitare (apă, canal).

Adresa este semnată și aprobată chiar de primarul Virgil Popa (PSD), iar săcelenii își pot pune următoarea întrebare legitimă: Are administrația de la Săcele ceva de ascuns în privința cheltuielilor publice?

*Informația preluată pagina Facebook “Asociația Femeile se Implică”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia