Home / Actual / Trupa CALEnDAR a încântat la Săcele

Trupa CALEnDAR a încântat la Săcele

Seara cantecelor de munte cu trupa CALEnDAR la Săcele – prilej pentru depănarea unor frumoase amintiri printre pasionații de călătorii montane, noutate pentru puținii participanți care se întâlneau cu acest gen muzical pentru prima oară și totodată prilej de sărbătoare pentru cei doi băieți din trupă, Marius Mandai și Lucian Ștefan, care aniversau 4 ani de la înființarea trupei și de la primul concert public.

Evenimentul a fost o surpriză pentru toată lumea, inclusiv pentru gazda evenimentului – Pensiunea Gențiana din Brădet, adunând peste 150 de participanți. Aceștia s-au bucurat timp de mai bine de trei ore de acordurile de chitară îmbinate cu scopul caritabil al acestei prime ediții.

Construirea a trei centre de agrement destinate copiilor din orfelinate, sub egida SOAREnDAR a sensibilizat auditoriul.

Oricine poate fi parte din acest minunat proiect menit să aducă pe termen scurt un zâmbet și o vacanță adevărată copiilor din orfelinate, precum și posibilitatea oferirii apoi unei slujbe, însă toate detaliile despre aceste centre pot fi găsite pe site-ul soarendar.ro

a declarat pentru săceleanul.ro Lucian Ștefan – membru al trupei CALEnDAR și președinte al ATE Bucovina – club montan ce a inițiat acest proiect.

Ne bucurăm să vedem că atât de multă lume a venit pentru prima oară să ne asculte atât cântecele noastre cât și alte cântece de munte consacrate. Știm că sunt foarte mulți montaniarzi și iubitori de natură în Săcele

a adăugat Marius Mandai, cealaltă „jumătate” de CALEnDAR.

Următoarea ediție se preconizează a avea loc după Sărbătorile Pascale.

calendar 2

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply