Home / Actual / Trupa Alegria va dansa pentru “Supervoluntarii” din Braşov

Trupa Alegria va dansa pentru “Supervoluntarii” din Braşov

supervoluntariTrupa Alegria din Săcele, ce face parte din Asociaţia Club Sportiv Săcele, va dansa pe scena Galei pentru Supervoluntari de la Braşov.

Trupa Alegria, ce de-a lungul anilor a adunat o mulțime de premii naționale și internaționale, a câștigat locul 1 la Concursul Internațional de Dans din Ungaria și Marele Trofeu al Festivalului de dans Galatz Fest, din Galați în Octombrie 2015 cu Dansul Irlandez.

În mai 2016 Trupa Alegria va participa la Festivalul Mondial al Creativității de la San Remo, Italia. Dansul Focului a ocupat locul 3 la Concursul Internațional de Dans din Ungaria, locul 1 la Concursul “Lebăda de Cristal ” de la Ploiești, locul 1 la Dance Romania Open de la Năvodari și locul 1 la Galatz Fest 2015.

La Gala pentru Supervoluntari Brașov, spectatorii vor vedea 2 dansuri, primul irlandez și al doilea un dans special “Dansul focului”, ambele coordonate de Anca Popuțoaia.

Citeşte şi cine va mai reprezenta Săcelele la Gala pentru Supervoluntari

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply