Home / Actual / Tombola Brio Market Săcele: Încă 7 câștigători!

Tombola Brio Market Săcele: Încă 7 câștigători!

Ai șansa ta la un premiu de 600 de lei! 

Dragi prieteni, clienți și colaboratori, luna Mai este o lună specială pentru noi, pentru toată echipa Brio Market, deoarece anul acesta aniversăm 25 de ani de existență, 25 de ani de Brio Market la Săcele!

Și pentru că vrem să ne bucurăm împreună cu voi, clienții noștri dragi care ne trec pragul în fiecare lună, ne-am gândit să vă facem o surpriză: începem astăzi Tombola aniversară Brio Market 25 de ani! 25 de zile de concurs! 25 de premii!

Vă așteptăm cu drag în perioada 8 mai – 1 iunie în cele două magazine Brio Market din Săcele, iar pentru fiecare bon de cumpărături de peste 25 de lei, veți primi un Talon pentru Tombola aniversară pe care trebuie să-l completați și să-l introduceți în urna specială amenajată din zona caselor.

Premiile tombolei noastre sunt 24 de Vouchere, fiecare în valoare de 50 de lei, și Premiul cel Mare – vouchere de vacanta în valoare de 600 de lei. 

Iată și lista câștigătorilor celei de-a treia extrageri ai tombolei noastre, toți cu câte un voucher de cumpărături de 50 de lei!

Mai avem 6 premii, dintre care cel MARE este in valoare de 600 de lei!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia