Home / Actual / Ba închisă, ba deschisă! Tiroliana este începând de la 1 noiembrie din nou închisă!

Ba închisă, ba deschisă! Tiroliana este începând de la 1 noiembrie din nou închisă!

Primăria Municipiului Săcele aduce la cunoștință faptul că Tiroliana de la 7 scări este din nou închisă, începând cu data de 1 noiembrie 2018.

Pe 31 octombrie 2018, Consiliul de Administrație al Regiei Publice Locale a Pădurilor  Săcele, prin Hotărârea nr. 12/31.10.2018 a suspendat din nou activitatea tirolienei până la obținerea autorizației de funcționare ISCIR.

Decizia vine în urma unei informări, nr. 5124/17.10.2018, din partea Inspectoratului de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ISCIR) Brașov, prin care se specifică faptul că echipamentul pentru agrement, tip tiroliană, instalat și utilizat în cadrul parcului de distracții perimetru precizat în Certificatul de Urbanism… eliberat de către Primăria Municipiului Săcele face obiectul Legii nr 64/2008” și „se interzice utilizarea instalațiilor/echipamentelor din domeniul ISCIR, fără autorizație de funcționare valabilă”.

Consiliul de Administrație al Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele a suspendat, într-o primă etapă, activitatea tirolienei în data de 4 septembrie 2018, apoi, în data de 25 septembrie, prin Hotărârea nr. 11, Consiliul de Administrație a hotărât redeschiderea acesteia, iar acum procedează la o nouă suspendare a activităţii tirolienei.

V-ați făcut contract de salubrizare? Din 2019 apare Taxa Specială de Salubritate. Aceasta va fi plătită de persoanele fizice din Săcele ce nu au contract de salubrizare

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia