Home / Actual / Terapia TECAR, decontată de CNAS, la Spitalul Municipal Săcele

Terapia TECAR, decontată de CNAS, la Spitalul Municipal Săcele

Terapia TECAR, decontată de CNAS, la Spitalul Municipal Săcele

💢 Durerile de umăr, cot, mână, șold, genunchi, picior, umflăturile articulațiilor și disconfortul de la nivelul mușchilor pot fi vindecate mai ușor cu ajutorul terapiei TECAR. Aceasta stimulează energia din interiorul țesuturilor pentru a activa procesele naturale de vindecare și recuperare ale organismului.

🔎 Se realizează cu un aparat cu curenți de înaltă frecvență care intră în țesut și sunt insesizabili pentru pacient. În timpul procedurii, acesta percepe o senzație plăcută, de căldură, similară cu cea a unui masaj. Efectul terapiei este unul rapid, iar durerea se reduce considerabil încă de la prima ședință.

❗ 𝑨𝒕𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒆: Prezentarea se face pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie sau de medicul specialist.

_____________________

👩🏻‍⚕️ Dr. Alexa Daniela este medic specialist recuperare, medicină fizică și balneologie.

👩🏻‍⚕️ Dr. Fejer Luiza Beatrice este medic primar recuperare, medicină fizică și balneologie.

📌 Serviciile medicale sunt oferite în Policlinica Săcele, aflată pe Strada Episcop Popeea Nr. 20.

📞 Pentru programări, vă rugăm să apelați numărul de telefon 0368.404.755, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-15.00. Colegii noștri vă vor îndruma mai departe.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia