Home / Actual / Tentativă la omor! O femeie din Săcele a fost înjunghiată în stradă. Cine este autorul și ce s-a întâmplat cu el?

Tentativă la omor! O femeie din Săcele a fost înjunghiată în stradă. Cine este autorul și ce s-a întâmplat cu el?

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tentativă la omor”.

În fapt, la data de 27 octombrie 2021, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele din județul Brașov unei persoane de sex feminin, i-ar fi fost provocate vătămări corporale cu un obiect contondent, înțepător, de către o persoană de sex masculin.

În urma sesizării, s-a constituit echipă operativă complexă formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele, Serviciului de Investigații Criminale Brașov și Serviciului Criminalistic Brașov, care s-a deplasat, de îndată, la fața locului.

Persoana vătămată a fost identificată ca fiind o femeie, în vârstă de 45 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au reușit, în scurt timp, depistarea și identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 52 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, fostul soț al persoanei vătămate, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

EXCLUSIV! ”Bombardierul” care bate, amenință și terorizează a fost ”premiat” de Virgil Popa cu o angajare în Primăria Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia