Home / Actual / Tensiuni în Partidul Conservator la Sacele

Tensiuni în Partidul Conservator la Sacele

gheorghita_mutu_petre-225x300Gheorghiţă Mutu Petre, consilier local din partea Partidului Conservator şi fost primar al Municipiului Săcele, este pe cale să fie lăsat fără susţinere politică de către organizaţia locala a PC.

Principala nemulţumire a membrilor Partidului Conservator este legată de o serie de hotărâri ale Consiliului Local Săcele, hotărâri la care consilierul Gheorghiţă Mutu Petre (foto dreapta) ar fi votat împreună cu PDL şi UDMR şi nu alături de PSD şi PC, considerându-se că astfel acesta a încălcat statutul partidului şi alianţele actuale încheiate la nivel central.

Organizaţia Săcele a PC s-a întrunit în şedinţă miercuri, 9 iulie, unde s-a propus retragerea sprijinului politic pentru consilierul local Gheorghiţă Mutu Petre, această propunere fiind aprobată prin vot şi înaintată spre validare către organizaţia judeţeană, forul superior al Partidului Conservator, conform statutului PC.

În cazul în care lui Gheorghiţă Mutu Petre i se va retrage susţinerea politică, este foarte probabilă o încercare de înlocuire a sa din Consiliul Local Săcele cu următoarea persoană de pe listele PC, liste cu care partidul s-a prezentat la alegerile din 2012.

Vă reamintim că Gheorghiţă Mutu Petre a fost primar al Municipiului Săcele în perioada 2000-2004, când a fost ales cu sustinerea PDSR (actualul PSD), ulterior acesta înscriindu-se în PC.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply