Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Un tânăr de 23 de ani, prins băut și la volan în localitate la orele 05.45
foto cu caracter informativ

(Tărlungeni) Un tânăr de 23 de ani, prins băut și la volan în localitate la orele 05.45

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 05 iunie 2021, în jurul orei 05.45, polițiștii au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 23 ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Tărlungeni din județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultat a fost 0,81 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au stabilit faptul că tânărul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Firmă de confecții din Săcele angajează personal calificat

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia