Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Un tânăr ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule, prins la volan de polițiști

(Tărlungeni) Un tânăr ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule, prins la volan de polițiști

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 13 aprilie 2022, în jurul orei 19.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 21 ani, care conducea un autovehicul la intersecția DJ103B și DJ103A, din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Câștigătorii tombolei organizate în urma campaniei de colectare deșeuri electrice și electrocasnice din 08 -09 aprilie 2022 – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia