Home / Actual / (Tărlungeni) Un tânăr a ajuns în vizorul polițiștilor după ce a condus un …

(Tărlungeni) Un tânăr a ajuns în vizorul polițiștilor după ce a condus un …

La data de 13 august 2022, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 21 ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Tărlungeni, din județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(VIDEO) ”Civilizația muntelui la Săcele”: Bâlci ieftin, mici și manele și pe traseul către Canionul 7 Scări – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia