Home / Actual / (VIDEO) ”Civilizația muntelui la Săcele”: Bâlci ieftin, mici și manele și pe traseul către Canionul 7 Scări

(VIDEO) ”Civilizația muntelui la Săcele”: Bâlci ieftin, mici și manele și pe traseul către Canionul 7 Scări

Săcelele a ajuns SAT FĂRĂ CÂINI , strategia privind dezvoltarea turistică concepută de către eminenţa cenuşie care conduce administraţia săceleană îşi spune cuvăntul.

În şedinţa ordinară a Consiliului Local al municipiului Săcele din luna iulie 2022 am adus la cunoştinţa primarului – de parcă acesta nu ar fi ştiut – faptul că la intrarea pe traseul care duce la Canionul Şapte Scări – a apărut ilegal o terasă cu mici şi manele care tulbută liniştea turiştilor ce vin să se recreeze în acestă zonă de munte, spune consilierul local Popa Cristian.

Primarul mirat a promis că ia măsuri imediate, dar bineînţeles că nu le-a luat.

Ba mai mult, au mai aparut acolo si alte astfel de unitati comericale nepotrivite zonei: incă o terasă şi câteva rulote care vând diverse produse , chiciul şi ţigănia au ajuns să fie la ele acasă.

Turiştii revoltaţi de manelizarea zonei se întreabă retoric , care minte luminată cu bricheta poate transforma o zonă atât de liniştită şi frumoasă frecventată anual de zeci de mii de turişti într-un bâlci?

conform postare consilier local sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia