Home / Social / (Tărlungeni) Șofer din Zizin, prins la volan fără a deține permis de conducere

(Tărlungeni) Șofer din Zizin, prins la volan fără a deține permis de conducere

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 12 decembrie 2020, în jurul orei 17.00, un bărbat, în vârstă de 29 ani, a condus pe DJ103A, pe raza localității Zizin din județul Brașov, un autovehicul, fără a deține permis de conducere.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că autovehiculul nu este înmatriculat, iar bărbatul nu deține permis de conducere.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

O companie 100% românească angajează la Săcele pentru mai multe poziții

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia