Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Sinucidere sau crimă? Caz ciudat cu o mașină incendiată și un cadavru incinerat!
foto cu caracter informativ

(Tărlungeni) Sinucidere sau crimă? Caz ciudat cu o mașină incendiată și un cadavru incinerat!

După atentatul cu bombă de la Arad, un alt incident a pus în alertă poliția. Cadavrul unei femei a fost găsit într-o mașină incendiată în județul Brașov.

Poliția Brașov a fost sesizată, marți,  un incendiu s-a produs la un autoturism nefuncțional, care era parcat în curtea unui case din localitatea Tărlungeni.

„Astăzi, 01 iunie 2021, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui incendiu la nivelul unui autovehicul, parcat pe raza localităţii Tărlungeni din judeţul Braşov. În urma lichidării incendiului de către echipajele de pompieri deplasate la faţa locului, în interiorul autovehiculului a fost identificat cadavrul unei persoane. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii evenimentului. Ancheta este în curs de desfăşurare”, a declarat agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Incendiul a fost lichidat de pompieri, în interiorul autoturismului fiind găsit cadavrul carbonizat al unei persoane neidentificate (posibil femeie) și 2 butelii de gaz metan, una dintre acestea fiind explodată.

Din primele verificări, o femeie, de 28 de ani, cunoscută cu afecțiuni psihice, a mers, marți dimineață, la o stație GPL, cu un vecin, unde a încărcat două butelii, ulterior fiind lăsată de vecin în fața imobilului unde a avut loc evenimentul.

sursa stiripersurse.ro

(FOTO) Accident cu victimă pe ocolitoarea municipiului Săcele. Un tânăr a murit!

Liberalii săceleni au cerut burse mai mari pentru elevii din municipiu. Coalitia PSD+UDMR a refuzat propunerea!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia