Home / Actual / (Tărlungeni) Școala din localitate va beneficia de un teren de sport sintetic
foto cu caracter informativ

(Tărlungeni) Școala din localitate va beneficia de un teren de sport sintetic

“Amenajare teren sintetic Școala Tărlungeni” este proiectul finalist al concursului susținut de Decathlon Romania ce va fi finanțat cu 55.000 lei.

În cadrul proiectului va fi amenajat un teren sintetic, cu o suprafață de 750 mp care momentan este o suprafață acoperită momentan cu pământ si iarbă.

Scoala din Tărlungeni este una dintre cele 3 castigatoare în cadrul programului de finanțare Sportul pentru Toți finanțat de Decathlon Romania și implementat de fundația Comunitară Brașov.

Cei 380 de elevi ai Școlii Gimnaziale din Tărlungeni nu au momentan nici sală și nici teren de sport, orele de educație fizică și sport desfășurându-se în curtea verde a școlii, iar iarna în sălile de clasă.

Primăriei comunei va sprijini implementarea prin finalizarea pregătirii corespunzătoare a spațiului pentru montarea terenului sintetic, iar suprafața sintetică și dotările necesare ale acestuia vor fi realizate prin intermediul acestei finanțări.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia