Home / Actual / Școala Gimnazială Nr 5 din Săcele își va moderniza terenul de sport cu 100.000 lei. Banii sunt oferiți de Decathlon România, în urma unui concurs

Școala Gimnazială Nr 5 din Săcele își va moderniza terenul de sport cu 100.000 lei. Banii sunt oferiți de Decathlon România, în urma unui concurs

Școala Gimnazială Nr 5 din Săcele a câștigat un concurs de proiecte în urma căruia va primi 100.000 lei, bani ce vor merge către modernizarea terenului de sport din curtea instituției din Gârcini.

Scoala din Săcele este una dintre cele 3 finaliste în cadrul programului de finanțare Sportul pentru Toți finanțat de Decathlon Romania și implementat de fundația Comunitară Brașov

Proiectul „Sportul … pentru starea de bine!” consta in reabilitarea un teren multisport cu o suprafață de 895 mp aflat într-o situație avansată de degradare.

Este singurul teren de sport al școlii cu 1617 de elevi, instituție ce momentan dispune de o sală de sport improvizată dintr-o fostă magazie de lemn, cu infiltrații de apă și cu o suprafață totală de 46 mp.

Astfel prin implementarea acestui proiect Școala Gimnaziala Nr 5 va avea la dispoziție un teren multifuncțional cu gazon artificial. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia