Home / Actual / (Tărlungeni) Scandal într-o familie din Zizin, după ce un bărbat și-a amenințat concubina cu violențe

(Tărlungeni) Scandal într-o familie din Zizin, după ce un bărbat și-a amenințat concubina cu violențe

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  “amenințare”.

În fapt, la data de 24 august 2021, în jurul orei 12.35, polițiștii au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Zizin, județul Brașov își amenință concubina.      

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 26 ani, pe fondul unor discuții contradictorii, i-ar fi adresat concubinei sale, în vârstă de 21 ani, amenințări cu acte de violență, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Săcele, pol al sărăciei în județul Brașov? Iată un indiciu al acestei poziționari în coada listei bunăstării

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia