Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Procent scăzut de vaccinare pentru cadrele didactice ce activează în Școala Gimnazială din localitate

(Tărlungeni) Procent scăzut de vaccinare pentru cadrele didactice ce activează în Școala Gimnazială din localitate

Doar un procent de 45% din profesorii ce activează în cadrul Școlii Gimnaziale din Tărlungeni s-au vaccinat până la această dată, din informațiile oferite de Inspectoratul Școlar Județean Brașov.

Este vorba de un număr de 48 din cei 105 angajați.

În municipiul vecin, Săcele, 274 din cele 437 cadre didactice ce activează in unitatile de învățământ de pe raza localității s-au vaccinat cu cel putin o doza pentru a se proteja de COVID-19.

Asta înseamnă 62,70 % din totalul dascălilor săceleni, sensibil peste procentul județean de 53,61%.

În Budila, o altă localitate vecină Tărlungeniului, procentul este de 39% (16 din 41 de profesori).

Potrivit datelor centralizate la nivelul instituției, procentul angajaților vaccinați din aparatul propriu al Inspectoratului Școlar Județean Brașov este 81.1%, 30 din totalul celor 37 de angajați fiind vaccinați.

Marea Britanie, prima țară din lume care autorizează Molnupiravir, primul medicament creat 100% pentru tratarea COVID-19

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia