Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Polițiștii au prins un hoț de… porumbei. Acesta a sustras 90 de păsări

(Tărlungeni) Polițiștii au prins un hoț de… porumbei. Acesta a sustras 90 de păsări

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări pentru „furt calificat”, într-un caz privind sustragerea a 90 de porumbei.

Păsările au dispărut din anexa în care erau ținute, în Tărlungeni, în 14 sau 15 aprilie. Hoțul a creat un prejudiciu de aproximativ 7.000 lei.

„Cu ocazia activităților investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un tânăr în vârstă de 21 ani, din localitatea Tărlungeni, județul Brașov. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Primaria Săcele angazează Șef Birou, Inspector și Îngrijitor curățenie

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia