Home / Actual / (Tărlungeni) Măsuri ample de contracarare a răspândirii COVID-19

(Tărlungeni) Măsuri ample de contracarare a răspândirii COVID-19

Vă aducem la cunoștință că în conformitate cu Ordonanța Militară a Ministrului Afacerilor Interne nr. 1/2020 și Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Comunei Tărlungeni, pe toată durata stării de urgență la nivel național decretată de către Președintele României prin Decretul nr. 195/2020, pentru a combate răspândirea #covid19 în Comuna Tărlungeni vor fi aplicate următoarele măsuri:

1. Se suspendă organizarea tuturor activităților/evenimentelor sportive, culturale și religioase.

2. Târgul de Animale Tărlungeni, Târgul Auto Tărlungeni, Căminul Cultural sat Tărlungeni, Căminul Cultural sat Purcăreni și Sala de sport sat Tărlungeni vor fi închise până la ridicarea stării de urgență.

3. Pe perioada stării de urgență se suspendă acordarea de audiențe de către Primarul Comunei, Secretarul General al UAT, compartimentul juridic și compartimentul relații publice al Primăriei Comunei Tărlungeni. Petiționarii au posibilitatea de a înainta petițiile fie electronic la adresa de corespondență electronică [email protected] sau prin poștă la adresa: Primăria Comunei Tărlungeni – str. Zizinului nr. 2, sat Tărlungeni, Comuna Tărlungeni, c.p. 507220.

4. Pe perioada stării de urgență programul de încasare al impozitelor și taxelor locale și a contravalorii serviciilor de salubrizare și alimentare cu apă se stabilește ca fiind de luni până vineri între orele 08:30-11:30 și 13:30-15:30

5. Pe perioada stării de urgență, ceremoniile de oficiere a căsătoriilor se vor efectua doar în prezența ofițerului de stare civilă, a persoanelor care se căsătoresc, a 2 martori și a unui fotograf/videograf.

6. Primăria Comunei Tărlungeni va asigura permanență, numerele de contact fiind următoarele.
0723.665.622 – Președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență
0751.122.883 – Poliția Locală Tărlungeni
0721.203.359 – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență

Perioada de aplicare a măsurilor de mai sus va fi extinsă, în caz de necesitate.

Vă rugăm să respectați recomandările de prevenire a răspândirii Covid-19 și să vă informați doar din surse oficiale. Evitați deplasările la minimul necesar și respectați normele de igienă.

Vă atragem atenția că reprezintă infracțiune nerespectarea regimului de izolare la domiciliu sau carantină.

conform comunicat FB Primaria Tarlungeni

Multe interdicții și la Săcele. TOATE încep de mâine! Iată lista!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia