Home / Actual / (Tărlungeni) Izvor Fest anunță ediția a III-a în perioada 18-20 august

(Tărlungeni) Izvor Fest anunță ediția a III-a în perioada 18-20 august

Izvor Fest, poate surpriza plăcută a evenimentelor de acest gen din județul Brasov in 2022, revine in perioada 18-20 august cu editia a III-a.

Izvor Fest, un eveniment dedicat familiilor, tuturor locuitorilor cartierului Izvor si celor care vor sa cunoască zona Izvor Tărlungeni.

Este un eveniment al prieteniei si al socializării.

Izvor Fest se bucură de stand-uri tip food truck, bar cu dozatoare de bere, scenă, dj’s, artiști, locuri special amenajate pentru copii, cât și o zonă de relaxare pentru adulți. Este un eveniment pentru comunitate și s-a născut din dorința de socializare și de distracție.

Dacă anul trecut spectatorii s-au delectat cu muzica celor de la Zdob si Zdub, acum capul de afiș sunt trupele Lupii lui Calancea, Azur si Nelu Vlad si artistul Mario Fresh.

Lor li se alătura alti artiști si trupe apreciate, dar si DJ ce vor electriza cele 3 zile ale festivalului.

Nu au fost uitați nici copiii ce se pot bucura de Kids Zone.

Ca noutate, anul acesta intrarea la Izvor Fest va fi contra cost 20 de lei / persoana pentru o zi sau 50 de lei pentru toate cele 3 zile.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia