Home / Tărlungeni / Tărlungeni: Bărbat cu permisul suspendat, prins la volan în localitate

Tărlungeni: Bărbat cu permisul suspendat, prins la volan în localitate

La data de 26 iunie 2021, în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 62 ani, care conducea un autoturism pe strada Hărmanului din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

Ca urmare a verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,21 mg/l alcool pur, fapt pentru care acesta a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002Rep privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, în cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Săcelean prins de Poliție la volan fără permis, dar cu mult alcool consumat

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia