Home / Actual / (Tărlungeni) Acțiune amplă a polițiștilor și pe raza localităților Brașov, Poiana Brașov, Tărlungeni, Bod, Prejmer, Dumbrăvița și Hălchiu

(Tărlungeni) Acțiune amplă a polițiștilor și pe raza localităților Brașov, Poiana Brașov, Tărlungeni, Bod, Prejmer, Dumbrăvița și Hălchiu

La data de 11 decembrie 2022, în intervalul orar 15.00 – 20.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov au organizat o acțiune, cu efective extinse, pe raza localităților Brașov, Poiana Brașov, Tărlungeni, Bod, Prejmer, Dumbrăvița și Hălchiu, precum și în zona limitrofă a acestora, scopul acțiunii fiind asigurarea unui climat de siguranță rutieră și combatere a faptelor antisociale în mediul urban și rural.

Activitățile au fost defsășurate în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase., Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Poliția Municipului Codlea.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au verificat 8 operatori economici, au legitimat 187 de persoane și au verificat 137 de autovehicule aflate în trafic, iar pentru abaterile constatate au aplicate 99 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 62.000 lei.

De asemenea, au fost constatate, în flagrant, 2 infracțiuni la regimul rutier, fiind întocmite dosare penale sub aspectul savârșirii infracțiunilor de ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”

De asemenea, polițiștii au confiscat suma de 2.505 lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia