Home / Actual / Cod galben în zona înaltă a județului Brașov: Precipitații mixte, ninsori viscolite și depuneri de polei

Cod galben în zona înaltă a județului Brașov: Precipitații mixte, ninsori viscolite și depuneri de polei

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 14 decembrie, ora 18 – 15 decembrie, ora 10
Fenomene vizate: precipitații mixte și depuneri de polei

În intervalul menționat în jumătatea sudică a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest temporar se vor semnala precipitații.

Acestea vor fi mixte în Oltenia, sudul Banatului și în nordul Munteniei și predominant sub formă de ploaie în celelalte regiuni. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei.

Cantitățile de apă vor depăși izolat 10…15 l/mp, îndeosebi în sud-vest.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN

Interval de valabilitate: 14 decembrie, ora 18 – 15 decembrie, ora 08
Fenomene vizate: ninsori viscolite

Pe parcursul nopții de miercuri spre joi (14/15 decembrie), în Munții Banatului și în Carpații Meridionali va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității. Se va depune strat de zăpadă și vor fi rafale de 70…90 km/h.

Îndeosebi în prima parte a nopții va ninge moderat cantitativ și local se va depune strat de zăpadă în vestul și nord-vestul Oltenei, precum și în sudul Banatului, unde vântul va sufla cu peste 55…60 km/h.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia