Home / Actual / (Tărlungeni) Acțiune a polițiștilor pe raza localităților Tărlungeni, Budila și Prejmer

(Tărlungeni) Acțiune a polițiștilor pe raza localităților Tărlungeni, Budila și Prejmer

La data de 8 august 2022, în intervalul orar 16.00-19.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier au organizat și desfășurat o acțiune pe raza localităților Tărlungeni, Budila și Prejmer, din județul Brașov.

Aceasta actiune a avut ca scop verificarea respectării normelor rutiere de către conducătorii de atelaje hipo, precum și asigurarea unui climat optim de siguranță rutieră.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.300 lei, dintre acestea 9 fiind aplicate conducătorilor de atelaje hipo, pentru nerespectarea prevederilor legale incidente domeniului rutier.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au reținut 1 permis de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru efectuarea manevrei de depășire în mod neregulamentar.

Un bărbat din Săcele și unul din Tărlungeni au ajuns la Penitenciarul Codlea – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia