Home / Actual / Incredibile manevre psd-iste la Săcele: O firmă nouă din Zărnești primește peste 63.700 lei să ecologizeze prin municipiu

Incredibile manevre psd-iste la Săcele: O firmă nouă din Zărnești primește peste 63.700 lei să ecologizeze prin municipiu

‼️Primăria Săcele prin primarul Virgil Popa, a atribuit contractul de ecologizare a pârâului Garcini vicepreședintelui PSD tineret Brașov, Răzvan Toacșe, cel care deține firma Restart Ecology, scrie pagina “Un altfel de Sacele”

💸Contractul este în valoare de 63.730 lei, aproximativ 13 mii de euro.

Așadar, acțiunea efectuata de Un altfel de Săcele nu aducea nimic în buzunarele mafiei PSD. Au ales să stoarcă niște bani de la bugetul local, anume din banii noștrii pentru o acțiune ce din start a avut drept scop discreditarea acțiunii efectuata gratis de către comunitatea Un altfel de Săcele Grup

😳 Mai mult, contractul a fost acordat DIRECT, fără licitație sau consultare publică, fără a lua în considerare faptul ca Cibin sau Servicii Săcelene sunt deja plătite de săceleni.

Deși am cerut primăriei să susțină acțiunea de pe râul Tărlung, la care nu am primit nici un raspuns, o mai facem o dată prin aceasta postare pe care știm că o vor vedea, pentru că administrația locală urmărește cu atenție ce facem.

Chiar acum câteva ore pagina de comunicare a Un altfel de Săcele a fost accesată ilegal de persoane neautorizate, care au reușit să șteargă postări, comentarii și reacții.

Am acționat în cel mai scurt timp posibil pentru a securiza toate datele și pentru a întări metodele de protectie, iar acum așteptăm să vedem cine.

Ne cerem scuze celor care au sesizat faptul că unele comentarii le-au fost șterse și îi incurajam să le posteze din nou.

Datele personale ale cetățenilor din comunitate nu au fost afectate!

🙏Mulțumim persoanelor care ne oferă informații în legătură cu neregulile din Săcele și vă asigurăm de tot sprijinul nostru. (foto doveditoare mai jos)

conform postare Facebook ”Un altfel de Săcele”

Sântilia a murit la Săcele! Ce a rămas în locul ei seamănă a talciok ieftin – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia