Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) 3 tineri din localitate sunt cercetați pentru “furt calificat”. Doi sunt minori!

(Tărlungeni) 3 tineri din localitate sunt cercetați pentru “furt calificat”. Doi sunt minori!

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 27/28 ianuarie 2021, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unei societăți comerciale situată pe raza localității Tărlungeni, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 4.000 lei.

În urma activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoanele ca fiind trei tineri, în vârstă de 15 ani, 17 ani și 20 ani din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

La data de 30 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în executare 4 mandate de percheziții domiciliare la patru imobile situate pe raza localității Tărlungeni, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Ulterior, la data de 31 ianuarie 2021, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de două dintre cele trei persoane, pentru cea de-a treia persoană fiind dispusă măsura controlului judiciar.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

(EXCLUSIV) Membrii Consiliului de Administrație de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele cer indemnizație de 4500 de lei lună

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia